NAGRADNJAČA

Važno je zvati se Petra i voljeti crtane junake!

19.09.2015 u 01:25

Bionic
Reading

Pogledajte moj omiljeni editorial u kojem mi društvo pravi jedna prekrasna djevojčica - Petra. Odabrale smo par odjevnih kombinacija iz najnovije Vans kolekcije inspirirane crtanim junacima. U postu doznajte što vam ovoga puta poklanja ShoeBeDo!


Teško da se išta može usporediti s danom koji je proveden s djecom. Em što se automatski pomladiš, em što ti prenesu taj neki zarazni smijeh, em što u trenutku pobjegneš od stvarnosti. Jer nemojmo se lagati, fantazija je stoput ljepša.

Mala Petra je prije nekoliko dana krenula u drugi razred. A Luka i ja smo ju kao dobri rođaci htjeli počastiti nečim što ona najviše voli. Nije puno dvoumila. Rekla je: 'Kino i hamburger.' Luka i ja smo se pogledali, oči su nam zablistale, a noge počele poskakivati. Nismo trebali ništa reći. Proradilo je dijete u nama.

Došli smo do kina i u sekundi se složili da ćemo gledati Rock 'n' roll kraljicu s Maryl Streep. Do projekcije je bilo još dva sata. Napravili smo đir po shopping centru, bacili se par puta niz tobogan i odvalili na ShoeBeDo izlog: Ajme vidi! Mickeeeeey tenisice! Majica na Arieeeeeeel! Ja bi kapu! Ja ću patike! Ja bi sve! Ko furije smo uletjeli unutra i počeli isprobavati sve što ima ikakve veze s najdražim nam crtićima.

Mala Petra i ja smo složile par kombinacija iz najnovije Vans kolekcije inspirirane Disney junacima, a  Luka je zadovoljno izvadio fotić iz auta i krenuo blicati.

mala Petra - majica i kapa: Vans, cipele: Dr Martens / ShoebeDo, velika Petra - majica, kapa, ruksak: Vans / ShoeBeDo
mala Petra - tajice, majica i tenisice: Vans / ShoeBeDo, velika Petra - jeans, majica i ruksak: Vans, cipele: Dr Martens, remen: Pepe Jeans / ShoeBeDo

photo: Luka Nižetić



Siti i napijeni, iscrpljeni, ali zadovoljni shvatili smo da smo zadnji ostali u shopping centru i da je Petri sutra prvi dan škole. S crvenim pramenom u kosi i majicom na Ariel bit će glavna u razredu. Luka i ja smo usrećili malu Petru, a mala je Petra je još više usrećila nas.

I naravno da nije važno zvati se Petra, ali crtiće voljeti je jaaako važno. Pa i kad si već blizu polovine četvrtog desetljeća. :P

Teoriju o 'vječnoj djeci' uspješno već desetljećima njeguje i jedan od mojih omiljenih street brendova - Vans. Najnovija kolekcija, nastala u suradnji s Disneyjem, obiluje karakterima iz crtanih filmova poput Mickeyja, Minnie, Paje Patka Ariel, a možete ju nabaviti u svim ShoeBeDo shopovima. Jedan vam artikal poklanjamo, a o čemu se točno radi, doznajte na Facebook i Instagram profilima bloga ModaKomoda.

Evo jedan song iz jednog od mojih najomiljenih crtića - Little Mermaid (Mala sirena). Komentirajte koji je vaš najdraži crtani junak!