ne zna gdje je

Odvjetnik Miljević: 'Uvjeren sam da Dolački nije u bijegu'

07.02.2019 u 13:15

Bionic
Reading

'Ne znam gdje je Željko Dolački', rekao je Veljko Miljević, odvjetnik suspendiranog policijskog načelnika i u odsutnosti nepravomoćno osuđenog Željka Dolačkog

'Moje duboko uvjerenje je da Dolački nije u bijegu nego da je u šoku nakon presude i da se nalazi ako ne u samom Zagrebu, onda u široj okolici', rekao je odvjetnik Željka Dolačkog Veljko Miljević za N1.

Dodao je kako Dolački ima veliki broj prijatelja, ali i protivnika te da koliko god ima šanse da ga netko skriva iz prijateljstva, postoji i želja mnogih da ga se pronađe.

'Volio bih da ga se ne nađe još par sati jer bi tako doprle do njega poruke njegovih prijatelja, odvjetnika, a to je da je ovo štetno', poručio je Miljević.

Tjeralica za suspendiranim policijskim načelnikom Željkom Dolačkim raspisana je u utorak jer se nije pojavio na izricanju presude na zagrebačkom Županijskom sudu koji ga je u odsutnosti nepravomoćno osudio na šest godina zatvora i povrat 3,3 milijuna kuna zbog krađe zaplijenjenog zlata, oko 640.000 kuna i gotovo 290.000 eura.

Ukoliko policije ne nađe Dolačkog moguće je raspisati međunarodnu tjeralicu, pa i europski uhidbeni nalog.