TURNIR TPORTAL GUITAR HERO METALLICA

Upoznaj Metallicu u backstageu uoči zagrebačkog koncerta!

05.05.2010 u 12:55

Bionic
Reading

Igraj Guitar Hero Metallica i osvoji CD-ove, ulaznice za koncert u Zagrebu te priliku života – osobno druženje s bendom u backstageu uoči koncerta!

Nakon godina čekanja, svjetske legende metala napokon će zatresti zagrebački Hipodrom – prvi put u Hrvatskoj imat ćemo prilike uživo slušati legendarnu Metallicu! Povodom ovog velikog koncerta, tportal, Algoritam Bookshop i Universal Music organiziraju turnir u popularnoj igri za PlayStation 3, Guitar Hero Metallica.

Turnir će se održati od ponedjeljka 10. do petka 14. svibnja u Algoritam Bookshopu u šoping-centru Avenue Mall – igrači će u samo jednom pokušaju morati skupiti najveći broj bodova svirajući popularni hit 'Enter Sandman' na posebnom kontroleru u obliku gitare. Najbolji igrači svakog dana turnira osigurat će si plasman za finalno natjecanje u subotu 15. svibnja. Svi dnevni pobjednici sukobit će se u finalu svirajući pjesmu 'One', a finalist s najvećim brojem bodova osvojit će nagradu života – cjelokupnu diskografiju Metallice, ulaznice za koncert Metallice u Zagrebu 16. svibnja te osobno druženje s bendom u backstageu uoči koncerta!

Za sudjelovanje u natjecanju dovoljno je ispuniti formular, nakon čega će svaki igrač biti raspoređen u jednu od pet natjecateljskih grupa, uvedenih radi lakše organizacije natjecanja. Organizatori turnira napravili su raspored grupa tako da će svaki igrač moći odabrati dan i termin koji mu najbolje odgovara za dolazak u Algoritam Bookshop u Avenue Mallu (točan raspored potražite ovdje).

Prijave za turnir bit će moguće i nekoliko dana nakon njegova početka, a zaključuju se u srijedu 12. svibnja u ponoć.

Prijavite se OVDJE.