ŠOKANTNA VIJEST IZ ZADRA

Ukradeno više od 30 tisuća kuna donacija za malu Stephanie!

18.09.2012 u 20:55

Bionic
Reading

Šokantna vijest stiže iz Zadra. Roditeljima petogodišnje Stephanie Milda čiji je slučaj podignuo Zadrane i cijelu Hrvatsku na noge i za koju se skupljaju donacije za neophodnu operaciju koja bi joj omogućila bezbolno i normalno djetinjstvo, ukradena je torbica u kojoj se nalazilo između 30.000 i 40.000 kuna doniranog novca

Krađa se dogodila u restoranu u kojem je obitelj Milda ručala nakon nekoliko susreta s donatorima i sudjelovanja na konferenciji za novinare na kojoj su izvijestili javnost da je prikupljena svota novca narasla na 700.000 kuna.

Podsjećamo, za operaciju i liječenje je potrebno prikupiti oko milijun i pol kuna. Baš u trenutku kada je optimizam zavladao Zadrom, jer su glavni humanitarni događaji poput koncerata na Višnjiku i Arsenalu i košarkaškog spektakla u Jazinama tek trebali rezultirati novim ohrabrujućim rezultatima, bezosjećajni je lopov učinio neviđeno zlodjelo.

Torbica je pripadala Stephanienom ocu Ivici, a unatoč nanesenoj boli, očajni roditelji mole počinitelja da anonimno vrati novac. Slučaj je prijavljen policiji koja je ovih dana pozvala građane na oprez zbog pojedinaca koji se lažno predstavljaju kao prijatelji obitelji Milda i koji obilazeći kuće prevarom stižu do novca koji malenoj Stephanie može spasiti život.