SVAĐA KOD RESTORANA

Uhićen bivši nogometaš Vlado Kasalo: Pucao je iz automatske puške na Slavonskoj aveniji u Zagrebu

07.08.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Zagrebačka policija prijavila je u petak 58-godišnjaka koji je nakon svađe s trojicom muškaraca na Slavonskoj aveniji ispalio hitac iz automatske puške. Jutarnji list neslužbeno doznaje da je policija uhitila Vladu Kasala, nekadašnjeg nogometaša Dinama

Osumnjičeni se u utorak oko 16,30 sati posvađao i naguravao s trojicom muškaraca na parkiralištu ugostiteljskog objekta na Slavonskoj aveniji, nakon čega je iz prtljažnika mercedesa pulskih oznaka uzeo automatsku pušku i ispalio jedan hitac kako bi ih zastrašio.

Nakon što je ispalio hitac, 58-godišnjak se udaljio, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 58-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je muškarac u pitanju zapravo bivši nogometaš Dinama Vlado Kasalo, a to mu nije prvi nasilni ispad u javnosti.

Prije četiri godine, na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu bio je optužen zbog tučnjave u wellness-centru Hotela Sheraton u kojem je, prema optužnici, s još dvojicom prijatelja, Dragomirom Žarkom i Andrijom Čarapinom, u svibnju 2013. pretukao Marka V.

Potukli su se nakon što je Marko V. iz saune izbacio muškarca koji je masturbirao pored njegove poznanice iz centra.

'Sjedio sam na ležaljci, a u jednom trenutku otvorila su se ulazna vrata i odmah sam osjetio jak Žarkov udarac u glavu i prsa. Uspio sam se podići iz ležaljke i u tom trenutku dobio sam više udaraca od Čarapine i Kasala', ispričao je policijskim istražiteljima Marko V., koji je svoj iskaz jučer ponovio i na sudu. Dodao je i to kako je u tučnjavi više puta udaren u glavu, bila su mu slomljena rebra, a cijeli događaj uspio je rekonstruirati tek nakon razgovora sa psihijatrom, izvijestio je 2016. Večernji list.

Prije 20-ak godina, uhićen je s gramom i pol kokaina, a tom prilikom bio je naoružan pištoljem i streljivom za koje nije imao dozvolu.