istraga u tijeku

Pucnjava kod poznatog restorana u Zagrebu: Taman sam izlazio iz zgrade...

04.08.2020 u 18:45

Bionic
Reading

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u utorak nešto poslije 16 sati došlo je do pucnjave na Slavonskoj aveniji, točnije na zagrebačkom Žitnjaku. Iz zagrebačke policije su nam potvrdili događaj u kojem nitko srećom nije ozlijeđen te pritom napominju kako je istraživanje u tijeku i da se utvrđuju sve okolnosti

- Taman sam izlazio iz zgrade gdje radim i hodao po parkiralištu kada sam začuo pucanj. Uslijedila je neka vika, povišeni tonovi i kako se ono kaže, psovanje majke. Ali ništa konkretno nisam vidio tko to govori već su se sve osobe koje su se kao i ja toga trenutka zatekle na parkiralištu, krenule udaljavati ubrzanim hodom svaka na svoju stranu. Ja sam otrčao natrag u firmu - ispričao je za Jutarnji list jedan svjedok.

Nije prošlo ni 15-ak minuta, a policija je pod sirenama pristigla na mjesto događaja.

- Ne znam ni tko je zvao policiju ni što se točno dogodilo. Spominjao se prvotno kao pucanj iz pištolja da bi nedugo zatim jedan zaštitar mi rekao da se navodno pucalo iz puške, da je tako čuo - dodaje još svjedok.

Drugi muškarac koji se tamo zatekao kaže da je to parkiralište uvijek puno ljudi jer je u blizini poznati restoran s dobrom hranom u koji svraćaju rado na gablec zaposlenici mnogobrojnih okolnih tvrtki.

- Čuo sam samo da je netko povikao: Ma dokle ćeš više, je*em ti mater? To je rekao neki muški glas - otkrio nam je drugi svjedok.

Policija je odmah po dolasku na mjesto događaja ogradila prostor te skupljaju informacije i dokaze kako bi rasvjetlile sve okolnosti koje su dovele do pucnjave.

  • +3
Pucnjava u Slavonskoj Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX