LIKVIDACIJA NA KRKU

Uhićen ubojica Riječanina Doriana Grubišića

29.12.2011 u 08:27

Bionic
Reading

Ubojica Doriana Grubišića zvanog Dodo, čije je tijelo nađeno na Krku 22. prosinca navečer, uhićen je u srijedu , potvrđeno je to Novom listu iz policijskih izvora. Obrada se nad osumnjičenikom nastavlja.

Riječ je o 40-godišnjaku koji je u srijedu navečer uhićen u stanu na Pećinama, koji je unajmio nakon ubojstva na Krku, otkriva Novi list. Naime, nakon krvavog obračuna u masliniku na Krku, osumnjičeni za ubojstvo vratio se u Rijeku, ali ne na adresu gdje stanuje, već je odmah unajmio stan, promijenio mobitele i pritajio se.

Policiji je osumnjičen Riječanin odavno dobro poznat kao osoba koja se bavi dilanjem droge, a u međunarodnim razmjerima i slovi za 'jednog od jačih igrača' u kriminalnoj zoni.

Podsjetimo, Grubišićevo tijelo pronađeno je 22. prosinca nešto prije 19 sati u blizini sela Strilčići na otoku Krku. Mrtvo tijelo bilo je u blizini maslinika, a očevidom je bilo utvrđeno da je ubojica oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, žrtvu više puta ubo i zarezao po vratu i torzu. Očevid je trajao gotovo 24 sata na mjestu događaja, a skupljeni su tragovi omogućili uhićenje počinitelja pet dana nakon zločina.

Odmah nakon što je postalo poznato da je ubijeni baš Grubišić, raširila se priča da se radi o obračunu unutar narkomiljea na riječkom i istarskom području.