OSMI DAN POTRAGE

Uhićen dečko nestale Martine Horvat

21.03.2010 u 17:45

Bionic
Reading

Ni osmi dan intenzivne potrage za bivšom manekenkom Martinom Horvat (28), koja je nestala iz stana na Laništu, nije dao rezultata, a policija moli da im se jave svi oni koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj, piše Jutarnji list

U policiji su potvrdili da je uhićen Martinin dečko, Saša Leskovčanin, zbog sumnje da ima veze s njezinim nestankom. Nije poznato točno na koji način, no činjenica je da je on, prema dostupnim podacima, posljednji kontaktirao s njom. Leskovčanin se u sjedištu krim policije u Heinzelovoj navodno nalazi od subote.

U postaji u Novom Zagrebu policajci su još ranije razgovarali s djevojčinim bratom Borisom Horvatom, prijateljicom Danijelom Pap, ali i sa svima koji su s Martinom na bilo koji način u zadnje vrijeme kontaktirali.

Budući da je utvrđeno da je iz stana ponijela i putovnicu, provjereni su i svi granični prijelazi. No iz dostupnih podataka policija nema informaciju da je izašla iz zemlje.

'Rekli su mi u policiji da će zapravo teško utvrditi je li izašla iz zemlje jer se na granici ne evidentiraju svi koji je prelaze', kaže Martinin brat, piše Jutarnji list.