PROMETNA KOD OKUČANA

Ugroženi životi roditelja poginulih djevojčica

23.12.2009 u 13:30

Bionic
Reading

Roditelji dviju djevojčica u dobi od 13 i 15 godina koje su poginule u jutrošnjoj prometnoj nesreći na autocesti Zagreb - Lipovac u blizini čvorišta Okučana teško su ozlijeđeni i život im je ugrožen, doznaje se u novogradiškoj bolnici

SLAVONSKI BROD - Riječ je o četveročlanoj obitelji iz Srbije koja je najvjerojatnije iz Italije putovala kući za blagdane.

Po riječima voditelja pododsjeka za sigurnost prometa u brodsko-posavskoj Policijskoj upravi Ivice Ostruma, nesreća se dogodila kad je vozač audija A6 talijanskih registarskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom i udario u betonsku oznaku za izlaz s autoceste, a zatim u još tri prometna znaka te se zabio u rasvjetni stup. Rasvjetni stup je slomljen, a njegov je veći dio pao na stražnji dio automobila. U izvlačenju poginulih morali su pomagati i vatrogasci.

Roditelji su u nesreći teško ozlijeđeni. Odmah su prevezeni u novogradišku bolnicu, a dežurni kirurg dr. Bogomir Barbić je rekao kako su oboje još životno ugroženi.

"Oboje su zadobili ozljede glave i gornjih ekstremiteta. Još radimo dijagnostičke pretrage o kojima će ovisiti hoće li žena biti prebačena u slavonskobrodsku Opću bolnicu", rekao je dr. Barbić.