TRAGEDIJA U ZAGREBU

Ubojica kćeri već ranije najavio masakr

13.06.2010 u 07:43

Bionic
Reading

Ubojica iz Dubrave, 38-godišnji Darko Gajić koji je bešćutno smaknuo svoje dvije kćeri pa ubio sebe, bio je poznat policiji po nasilju i krađama. Kako doznajemo, ubojica je supruzi najavio svoj krvavi pohod

Ubojstvo se dogodilo 11. lipnja oko pet sati na području zagrebačke Dubrave. 38-godišnjak je ubio svoje dvije kćeri, šestogodišnjakinju i 14-godišnjakinju te potom izvršio samoubojstvo. Gajić koji sa suprugom ne živi već dvije godine došao je na kućni prag u Ulici jasmina u pet ujutro želeći se pomiriti.

Kako doznaje Novi List Darko Gajić je, nakon što ga Željka nije raširenih ruku primila u dom iz kojeg je prije nekoliko godina otišao, počeo supruzi upućivati prijetnje. Željka ga očito nije shvaćala ozbiljno pa ga nije ni prijavila policiji.
Među ostalim, najavio je da će joj ubiti djecu, a taj svoj suludi naum na kraju je i realizirao. Naoružan pištoljem došao je u Željkin dom i hladnokrvno ustrijelio kćerkice koje su iz dječje sobe izašle začuvši svađu oca i majke na hodniku. Zatim je presudio i sebi.

Još se ne zna kada će biti posljednji ispraćaj 6-godišnjakinje i 14-godišnjakinje koje je u petak ujutro ubio njihov otac, 38-godišnji Darko Gajić iz Malog Lošinja.