DOBIO NOVU

U SAD-u pas vlasniku pojeo putovnicu nekoliko dana prije vjenčanja u Italiji

27.08.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Mladoženja iz američke savezne države Massachusetts 'prodisao' je nakon što je dobio novu putovnicu koja mu je trebala kako bi u petak mogao otputovati na vlastito vjenčanje u Italiji, nakon što mu je putnu ispravu nekoliko dana prije puta pojeo pas, prenio je ABC News

Jednogodišnji zlatni retriver Chickie je prošlog tjedna sažvakao putovnicu Donata Frattarolija, čime je ugrozio planove Frattarolija i njegove zaručnice Magde Mazri da se 31. kolovoza vjenčaju u Italiji.

Kada je budući bračni par shvatio što se zbilo, odmah su se obratili svojim lokalnim zastupnicima za pomoć, uključujući kongresnika Stephena Lyncha i senatora Edwarda Markey iz Massachusettssa, koji su im pomogli ubrzati postupak izdavanja nove putovnice koji inače traje tjednima, a ne danima.

'Vjerujem da će uspjeti', Mazri je ranije rekla novinaru ABC Newsa Dannyju Newu. Nakon sastanka u ponedjeljak, Frattaroli je u ruci držao novu putovnicu već u srijedu, izvijestila je bostonska televizija WCVB.

Frattaroli je WCVB-u rekao da namjerava nabaviti poseban pretinac ili sef u koji će pohranjivati važne dokumente, poput putovnice, kako bi izbjegao buduće nezgode u izvedbi njihovog voljenog Chickieja.

Frattaroli i Mazri su s Dannyjem Newom podijelili fotografiju Frattarolijeve nove isprave te su otkrili da je i Chickie dobio svoju vlastitu 'štenastu putovnicu' s pečatima mjesta na koja je on 'otputovao' poput vatrogasnog hidranta, plaže i, naravno, bakine kuće.

'Iznimno smo zahvalni. Sva podrška nije prošla nezapaženo i zauvijek ćemo biti zahvalni!' rekla je Mazri za ABC News. 'Andiamo!' dodala je, što znači 'Hajdemo!' na talijanskom.