DRUGI SLUČAJ U TJEDAN DANA

U New Yorku upucan jednogodišnji dječak

02.09.2013 u 12:02

Bionic
Reading

Jednogodišnji dječak preminuo je u nedjelju navečer nakon što je ustrijeljen u glavu u New Yorku, što je drugi takav slučaj u osam dana, odnosno 16. slučaj od svibnja, u kojem je poginula osoba mlađa od 16 godina, javlja Business Insider. NY Daily News javlja da je metak bio namijenjen ocu

Policija je priopćila da su jednogodišnjeg Antiqa Hennisa roditelji vozili u kolicima ulicom u Brooklynu oko 19.20 u nedjelju kada je dječak upucan.

Policija je također priopćila da je dijete prevezeno u sveučilišnu bolnicu Brookdale s prostrijelnim ranama na lijevoj strani lica, ali nije preživjelo ozljede te je proglašeno mrtvim.

Policija nije još nikoga uhitila, ali NY Daily News piše da ima počiniteljevu adresu i da je metak najvjerojatnije bio namijenjen ocu ubijenog djeteta. Isprva se sumnjalo da se radi o zalutalom metku.

Trogodišnji Tharell Edward je također ustrijeljen u glavu dok je spavao u svojoj kući u Brooklynu 24. kolovoza, kada ga je čuvala obiteljska poznanica, a njen prijatelj, Akeem Bernard, optužen je za njegovo ubojstvo.