tvrtka sabirač

U krvavom pohodu likvidiran i Toni Šparada: ‘Bio je tih, samozatajan čovjek'

30.01.2021 u 21:51

Bionic
Reading

Na meti Branka Kolopera, četverostrukog ubojice koji je u subotu navečer počinio samoubojstvo kod Vodica, našao se i Toni Šparada (40), član uprave tvrtke Sabirač i otac troje djece

Mještani njegovih Šparadića pitaju se - zašto Toni? Riječ je o mirnom, samozatajnom čovjeku, koji nikad u svom životu nije ulazio u bilo kakve sukobe, prenosi Slobodna Dalmacija.

Slično se zapitao i šibenski dogradonačelnik Paško Rakić, koji je s nesretnim Tonijem dijelio školske klupe.

'Toni je bio najprije vrijedan djelatnik u očevoj turističkoj agenciji Minitours, a zatim je praktički samostalno preuzeo očevu tvrtku Sabirač, koja se bavila sakupljanjem sitnog otpada. On ničim, ama baš ničim, nije sudjelovao u cijeloj, očito teškoj problematici nekad uspješne tvrtke Matkol, osim što se, po stečajnom programu, uprava Šparadina Sabirača trebala useliti u prostorije Matkola', kazao nam je Rakić.

  • +30
Ubojstvo na području Šibenika Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Na sličan način o Toniju govori i Ivo Tudić, vlasnik najpopularnijega šibenskog restorana – 'Zlatne ribice' u Brodarici.

'Teško mi je, priznat ću, zbog sve trojice, Tonija, Tedija i Branka. Sva trojica su bili moji redoviti gosti. Pristojni, korektni i uredni. No, Toni je bio poseban. Uvijek raspoložen, spreman na ćakulu i šalu. Ukratko, zdrav čovjek', kazao je Ivo.