STIŽE OVAJ TJEDAN

U BioWareu već zadovoljni prvim ocjenama za Dragon Age II

07.03.2011 u 10:29

Bionic
Reading

Krajem ovoga tjedna Dragon Age II pojavit će se i u našim trgovinama, a BioWare posljednje dane pred izlazak igre iskorištava za dodatnu promociju

Željno isčekivani RPG iz BioWarea, Dragon Age II samo što nije ugledao svjetlo dana, na tržištu SAD-a pojavit će se već sutra, 8. ožujka, dok će se u europskim trgovinama pojaviti u petak, 11. ožujka, taman da uljepša vikend svim ljubiteljima RPG žanra.

 

Povodom skorašnjeg izlaska, BioWare je u u javnost pustio najnoviji foršpan namijenjen promociji igre na televizijama, a isti osim spektakularnih prizora iz igre sadrži i prve dvije ocjene koje je igra dobila u službenim tiskovinama PlayStationa 3 i Xboxa 360. Radi se naravno o izvrsnim ocjenama – oba lista igri su dodijelila 9/10.

 

 

No u ocjene prvih recenzija nije se previše pametno pouzdati s obzirom da su i one često dio marketinga. S druge strane, mase igrača i obožavatelja Originsa već sada mnogo toga predbacuju Biowareu i nekim njihovim odlukama koje se tiču same RPG mehanike, tj. manjka iste, pa sve do grafičkog stila Dragon Agea II. 

 

Sve to uskoro ćemo moći i samo procijeniti, a i našu recenziju možete očekivati već sljedeći tjedan.