MALA REMEK-DJELA

TV traileri za Fable III i Force Unleashed 2

13.10.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Kako se izlazak ovih dviju igara sve više bliži, izdavačke kuće pokušavaju izazvati što veći hype, pa su upravo lansirale i trailere za prikazivanje na televiziji

Fable III, akcijski RPG poznat kao djelo masterminda Lionheada Petera Molyneuxa, svjetlo dana ugledat će 26. listopada u SAD-u i 29. listopada u Europi, i to za Xbox 360, a PC inačica trebala bi stići još kasnije ove godine, no još nije poznato kada točno. Da nas podsjete na to, Lionhead i Microsoft koji izdaje igru objavili su novi trailer za igru namijenjen prikazivanju na televiziji i moramo to reći – radi se o jednom od najljepših i najimpresivnijih trailera koji smo ikad vidjeli.

 

 

U slučaju da vas zanima – u traileru svira pjesma 'Young Men Dead' The Black Angelsa.

 

Za Lionheadom ne kaska ni LucasArts i promocijom za svoj Star Wars: The Force Unleashed 2 koji, nećete vjerovati, izlazi u identičnim terminima kao i Fable III. The Force Unleashed 2 nastavak je na original izdan 2008. koji nije pokupio najbolje kritike, no čini se da se Lucas Arts odlučio potruditi i to ispraviti ovim nastavkom. Igra će biti izdana za PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii i Nintendo DS, a povodom toga i LucasArts je objavio čak dva trailera namijenjena prikazivanju na televiziji:

 

 

 

 

Što reći nakon ovoga – traileri postaju filmska remek-djela u malom u koje se ulažu vrlo velike svote novca i truda. Ako i igre budu upola ovoliko impresivne, nitko sretniji od nas.