STRAVA U BRAZILU

Troje sektaša ubilo dvije žene pa jeli meso žrtava

14.04.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Tri osobe optužene za ubojstvo najmanje dviju žena uhićene se u Brazilu. Policija je izvijestila kako su optuženi jeli meso žrtava, piše Sky.

Počinitelji zastrašujućih ubojstava, muškarac i dvije žene, pripadnici su sekte, a uhićeni su nakon što su dijelovi tijela ubijenih žena pronađeni pod zemljom pored kuće jedne od ubojica u Garanhunsu. Prema neslužbenim informacijama ubijene su Alexandra Falcao (20) i Gisele da Silva (30), koje su nedavno nestale.

Prema policijskim navodima, brazilski kanibali slušali su glas koji im je govorio da pogube zle žene, a namjeravali su na taj način svake godine žrtvovati tri osobe. Dodali su kako su meso žrtava jeli da pročiste svoje duše.


Istraga je započela prošlog mjeseca nakon što je Jorge Beltrao Negromonte da Silveira (51) otkrio kako je on autor knjige u kojoj se otkrivaju detalji djelovanja spomenute sekte. Zajedno s njim policija je uhitila njegovu ženu Isabel Cristinu Oliveiru da Silvu (50) i njegovu 25-godišnju ljubavnicu Brunu Cristinu Oliveiru da Silvu koja je živjela s bračnim parom.

S kanibalskim trojcem živjela je i petogodišnja djevojčica, za koju policija vjeruje kako je kći 17-godišnjakinje, ubijene 2008. godine, a čija je smrt opisana u Da Silveirinoj knjizi.

Policija vodi istrage o još najmanje pet ubojstava za koje se sumnjiči kanibalski trojac.