najavljena pojačanja

'Tri prekrasne dame' u Škorinim redovima: Domovinskom pokretu pridružuju se Karolina Vidović Krišto, Ljiljana Zmijanović i - Marijana Petir?

27.05.2020 u 07:07

Bionic
Reading

U Škorinim će se redovima naći Karolina Vidović Krišto i dojučerašnja HDZ-ovka Ljiljana Zmijanović, ali poseban udarac Andreju Plenkoviću Domovinski bi pokret mogao zadati u šestoj izbornoj jedinici prođu li Škori dobro pregovori s Marijanom Petir

'Stjepo Bartulica i tri prekrasne dame'. Najavio je tako jučer Miroslav Škoro na N1 četiri nova pojačanja u svom Domovinskom pokretu otkrivši samo da će bivši savjetnik Tima Oreškovića i u njegovoj ekipi biti zadužen za vanjsku politiku.

  • +7
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

O damama nije htio jer, objasnio je, tek će ih predstaviti, a kako doznaje Večernji list, u Škorinim će se redovima naći Karolina Vidović Krišto i dojučerašnja HDZ-ovka Ljiljana Zmijanović, ali poseban udarac Andreju Plenkoviću Domovinski bi pokret mogao zadati u šestoj izbornoj jedinici prođu li Škori dobro pregovori s Marijanom Petir, od koje, kažu u stranci, zasad još čekaju odgovor.

Bivša europarlamentarka Marijana Petir je iznimno poželjna akvizicija. Njena lista na izborima za Europski parlament osvojila je 47 tisuća glasova od čega sama Petir više od 40 tisuća.