HAJDUKOVAC U MAKSIMIRU

Tomasov se sastao s Mamićem, sve bliže Dinamu

16.04.2012 u 20:15

Bionic
Reading

Igrač Hajduka Marin Tomasov se u ponedjeljak u Maksimiru sastao s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem, vjerojatno kako bi dogovorio transfer s Poljuda u hrvatskog prvaka.

Brojnim igračima poput Joška Jeličića, Marija Novakovića, Srđana Mladinića, Mirka Hrgovića, Ante Rukavine… koji su Poljuda preselili na Maksimir, na ljeto bi se mogao pridružiti i Marin Tomasov.

Mladi Zadranin se u ponedjeljak sastao s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem, no detalji njihova sastanka nisu poznati, jedino je poznato da je na Maksimiru boravio sam, bez svog menadžera Rena Sinovčića.

No obzirom da je za sutra zakazana arbitražno ročište HNS-a na kome Tomasov traži raskid ugovora s Hajdukom na štetu kluba, jasno je kako je tema razgovora bio ljetni prijelazni rok u kome će Tomasov tražiti novi klub.

Iako se nagađa kako bi nakon eventualne pozitivne odluke Arbitraže Tomasov do kraja sezone mogao sezonu završiti u Zadru, nije nemoguća verzija ni njegovog hitnog preseljenja u Maksimir. Pogotovo jer je trener Dinama Ante Ćaćić nedavno izjavio kako bi Tomasova i Vukušića rado vidio u redovima svoje momčadi.

Sastanaka zdravka Mamića i igrača potvrdio je i menadžer Zadranina Reno Sinovčić.