zadnji dan godine

[FOTO] Tomašević posjetio prihvatilište u Velikoj Kosnici, osvrnuo se i na otkaze u Holdingu

31.12.2021 u 22:21

Bionic
Reading

Gradonačelnik Tomislav Tomašević obišao je večeras prenočište u Velikoj Kosnici, nakon čega će tradicionalno obići sve hitne službe koji rade uoči Nove godine

'Ovo je jedna od tradicija koje su lijepe i do kojih ću i dalje držati. Na ovaj način želimo poručiti da ovi ljudi nisu zaboravljeni, Grad u potpunosti financira ovo prenočište. Isto gledamo kako da ih unaprijedimo, trebalo bi idući tjedan krenuti i besplatno testiranje za sve korisnike kojima treba COVID potvrda', kazao je na početku obraćanja.

  • +3
Gradonačelnik Tomislav Tomasević posjetio Prenoćiste Crvenog križa u Kosnici Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

'Potrebno da mi koji smo na vlasti posjetimo i zaposlenike koji rade na Staru godinu. Idemo i do vatrogasaca, hitnih službi, policije i ovo je nešto što želim nastaviti', dodao je te kazao kako će Novu godinu dočekati na Trgu bana Jelačića.

'Želimo da pandemija postane prošlost, u novoj godini očekujemo velike izazove ali mislim da idemo u dobrom smjeru', kazao je.

Što se tiče puknuća cijevi u Zagrebu, podsjeća da to nije u ingerenciji Grada Zagreba, prenosi Večernji list.

'Tu je velik program financiranja zamjene starih cijevi, potrošeno je nekoliko desetaka milijuna kuna i nastavlja se i iduće godine, ali i u 2023. godini. Nadamo se da će građani imati razumijevanja idućeg ljeta kada će se obavljati sanacije', kazao je.

Gradonačelnik Tomašević obišao Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Komentirao je kratko i najavljene otkaze u zagrebačkom Holdingu. 'Iskreno, volio bih detaljnije vidjeti taj proces nego da to danas komentiram, a ima i vremena. To nije ništa od danas do sutra. Bilo kakvo restrukturiranje mora ići uz jasno definirane kriterije', poručio je Tomašević.