OTKRIVENI DETALJI

[FOTO/VIDEO] Teška prometna nesreća na A1: Šleper se zabio u kombi na zaustavnoj traci, poginule četiri osobe

21.11.2020 u 08:44

Bionic
Reading

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu ujutro oko 7,20 sati na autocesti A1 Zagreb-Karlovac u kojoj su, prema neslužbenim podacima, poginule četiri osobe.

Kako je izvijestila policija, do prometne nesreće došlo je oko 7,20 sati, na utocesti A1, iza odmorišta Desinec u smjeru Karlovca.

U nesreći su sudjelovali teretno vozilo (kamion) i kombi vozilo. Četiri osobe su poginule, a pet ih je teško ozlijeđeno. I šleper i kombi, oba hrvatskih registarskih oznaka, nakon sudara su sletjeli u jarak nekoliko metara od kolnika.

Prema trenutno dostupnim informacijama, kombi vozilo je stajalo u kvaru na zaustavnoj traci te je kamion naletio na njega, piše Jutarnji list.

  • +8
Nesreća na A1 Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Poginuli su radnici tvrtke Šuma-Promet iz Mustafine Klade.'Putujemo upravo prema kući. Našem kombiju je puknuo remen. Parkirao se na desnu traku, sve je označio i postavio trokut. I onda je naišao kamion. Moj vozač je tog trenutka bio vani, nije ozlijeđen, srećom. Smrtno su stradala dva muškarca i dvije žene. Muškarci su starosti od oko pedeset godina, jedna žena također oko pedeset, a druga oko četrdeset. Ostali su ozlijeđeni, ali nisu životno ugroženi', kaže direktor tvrtke, Stevo Kovač za 24sata.

Dodaje kako su bili na putu za šumariju Karlovac jer su radili službene radove za njih. Sadili su mlade sadnice hrasta lužnjaka.

Video: Marin Tironi/Pixsell

U međuvremenu, 24sata se javio direktoru firme Povrće Kosi, čiji je kamion pokosio kombi. 'Ne znamo ništa, policija nas ne pušta blizu. Kamion je prije nesreće vozio za Jastrebarsko', kratko je potvrdio direktor i završio razgovor. Nije rekao u kakvom je stanju vozač.

Promet od 8 sati u smjeru Karlovca preusmjeren na čvoru Zdenčina.