JOŠ BIJELIH RADOSTI

Sutra novi snijeg, u srijedu vedrije

21.01.2013 u 14:10

Bionic
Reading

Sutra poslijepodne s padom temperature u kontinentalnom dijelu Hrvatske moglo bi pasti još malo snijega, najviše u Gorskom Kotaru i Lici, najavljuju prognostičari

U utorak će i dalje biti većinom oblačno, povremeno s oborinama. Padat će uglavnom kiša, a snijeg je moguć u najvišem gorju. Krajem dana, temperature će biti u osjetnom padu pa će snijega biti ponegdje u nižim dijelovima unutrašnjosti. Na Jadranu također će također biti oblačno i kišovito uz mogućnost pojave pljuskova i grmljavine. U unutrašnjosti će vjetar okretati na sjeverne smjerove. Na Jadranu će jugo prestati i okrenuti na umjeren zapadnjak. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će biti od -2 do 3, a na Jadranu od 6 do 11°. Najviše dnevne u unutrašnjosti će se kretati od 1 do 6, a na Jadranu od 7 do 12°C.

U srijedu će u unutrašnjosti ujutro biti pretežno oblačno. Tijekom dana će doći do djelomičnog kidanja naoblake, pa će mjestimice biti djelomice sunčano. Na Jadranu će prevladavati djelomice sunčano, no navečer stiže novo naoblačenje s kišom. U unutrašnjosti će vjetar biti slab promjenjiva smjera, a na Jadranu će zapuhati umjereno do jako jugo. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će se kretati od -4 do 1, a na Jadranu od 4 do 9°. Najviše dnevne u unutrašnjosti će biti od 0 do 5, a na Jadranu od 7 do 12°C.