VIKEND KAO IZ SNOVA

Sunčano sve do utorka; toplo i do +31!

05.09.2013 u 15:40

Bionic
Reading

Lijepo sunčano i ugodno toplo kasno-ljetno vrijeme s maksimalcima koji će se kretati od 28°C na kopnu do 31°C na Jadranu zadržat će se sve do kraja ponedjeljka kada stiže promjena i zahlađenje od par stupnjeva, najavljuju prognostičari

Do kraja tjedna u cijeloj će Hrvatskoj i dalje prevladavati sunčano i toplo vrijeme. Ponegdje u gorju i kontinentalnim predjelima bit će jutarnje magle, a uz popodnevnu naoblaku u Gorskom kotaru može pasti i poneka kap kiše. Vjetar će posvuda biti uglavnom slab. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti će se kretati od 10 do 15°C, a na Jadranu od 18 do 23°C. Najviša dnevna u unutrašnjosti će biti od 24 do 28, a na Jadranu od 27 do 31°C.

Krajem ponedjeljka sa zapada se očekuje naoblačenje koje bi u utorak moglo zahvatiti cijelu Hrvatsku. Ponegdje će padati kiša, no točnije gdje i kada znat će se sljedećih dana. Na Jadranu će zapuhati umjereno do jako jugo. Temperatura zraka će u većem dijelu zemlje biti malo niža, pa će se u unutrašnjosti kretati od 21 do 25, a na Jadranu od 24 do 29°C.