na brodskom sudu

Suđenje Tomaševiću za obiteljsko nasilje; sudac odlučio isključiti javnost iz čitanja SMS poruka

18.11.2019 u 14:40

Bionic
Reading

Odgođeno je suđenje aktualnom požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Sudac Slaven Vidmar odlučio je isključiti javnost iz čitanja SMS poruka između Mare i Alojza Tomaševića, a obrana je najavila kako će uložiti žalbu

Sudac Općinskog suda u Slavonskom Brodu, Slaven Vidmar odgodio je suđenje Alojzu Tomaševiću zbog toga što je obrana najavila žalbu na Rješenje o isključenju javnosti s čitanja 'sms' poruka koje je Mara Tomašević uputila okrivljenom, a što je i sama početkom suđenja priznala, piše SBplus.

Novo ročište sudac je zakazao za 21. siječnja 2020. godine.

'Obrana je tražila pisani otpravak tih poruka kako bi protiv Rješenja o isključenju javnosti mogla napisati žalbu. Nama je interes da javnost vidi i drugu stranu ove medalje o kojoj je do sada intenzivno pisano i to je razlog zbog kojeg ćemo se žaliti', najavio je okrivljenikov branitelj Željko Damjanac.

Nastavljeno suđenje aktualnom požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic

Današnja rasprava krenula je otpočetka zbog protekla više od tri mjeseca od posljednje rasprave 11. rujna. Mara Tomašević, županova supruga, sudskom vještaku priložila je fotografije.

  • +13
Nastavljeno suđenje požeškom županu Alojzu Tomaševiću Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic

Aktualnom požeško-slavonskom županu Alojzu Tomašević nastavljeno je suđenje na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu gdje ga se tereti za dvije godine obiteljskog nasilja i ozlijeđivanje supruge 2017. godine