prepolovljeni bmw

[VIDEO/FOTO] Policija otkrila uzrok stravične nesreće u Osijeku u kojoj je poginulo troje mladih ljudi

04.01.2020 u 08:34

Bionic
Reading

Troje ljudi poginulo je u subotu ujutro u strašnoj prometnoj nesreći u Osijeku u Ulici cara Hadrijana kod 'remize'. Jedna osoba je prebačena u KBC Osijek, od siline udarca BMW je doslovno prepolovljen, a motor automobila izletio je desetak metara dalje

Dojavu o nesreći policija je zaprimila nešto prije pet sati, a prema prvim saznanjima, nesreća se dogodila kada je osobni automobil, u ulici Cara Hadrijana, zbog neprilagođene brzine, sletio s kolnika, kazao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske PU Zoran Kon.

Kako je objavila policija, poginula su dvojica mladića (20 i 24 godine) te 25-godišnja djevojka, dok je 21-godišnjakinja hitno prevezena u bolnicu.

Očevid koji vodi zamjenica osječkog općinskog državnog odvjetnika je u tijeku, a promet na tom dijelu ceste je zatvoren.

  • +25
Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Vatrogasci su dojavu o prometnoj nesreći zaprimili u 4.53 minute te izašli na teren sa dva vozila i 9 vatrogasaca.

'Bilo je stravično, posebno zato jer se radi o vrlo mladim osobama. Kolege su, kad su izašli na teren, utvrdile da su tri osobe smrtno stradale te jedna ozlijeđena. Vratili su se u bazu u 5.41 minutu', kazali su iz JVP Osijeka za Večernji list.