sletio s ceste

Bivši vratar Dinama teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

01.01.2020 u 14:03

Bionic
Reading

U Križevcima se nakon novogodišnjeg slavlja dogodila prometna nesreća u kojoj je teško stradao vratar Radnika Karlo Sokač. Nesretni čuvar mreže križevačkog kluba bio je u automobilu koji je kod Radničkog dola sletio s ceste

Karlo Sokač je teško ozlijeđen. Stradali su mu vratni kralješci, oduzete su obje noge i lijeva ruka, piše Prigorski.hr. Portal javlja kako je Karlo pri svijesti te da će uskoro biti operiran u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Draškovićevoj u Zagrebu.

Večernji list dodaje da je vratar Radnika branio je prije nekoliko godina u Dinamovoj omladinskoj školi. U Maksimir je došao iz Slaven Belupa, a Dinamovi skauti navodno su ga primijetili na međunarodnom turniru u Ivanić-Gradu gdje je osvojio naslov najboljeg vratara turnira.

Jutarnjii list piše da nesreća se dogodila oko 23.50, a Sokač je bio suvozač u BMW-u kojim je upravljao mladi 19-godišnji vozač prije položenog vozačkog ispita.

On je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio u kanal i udario u betonski stup. Vozač je alkotestiran na mjestu te je utvrđeno da nema alkohola u krvi. Izvađena mu je krv i urin kako bi se testirao na droge. Mladi je vozač uhićen.