RED SUNCA, DVA MAGLE

Stiže nam toplije, ali ne i lijepo vrijeme

28.01.2013 u 16:29

Bionic
Reading

U naredna dva dana vrijeme se neće značajnije mijenjati, zapravo će cijeli tjedan biti dosadnjikav - maglovito promjenjiv na kopnu, a djelomice sunčan na Jadranu. Ipak, dnevne temperature sa svakim će danom polagano rasti

U utorak će u cijeloj Hrvatskoj biti stabilno, u unutrašnjosti ujutro s maglom, a danju uz umjerenu naoblaku. Na Jadranu će biti pretežito sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U unutrašnjosti će vjetar biti slab promjenjiva smjera, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će se kretati od -7 do -2, a na Jadranu od 2 na sjevernom do 7°C na južnom. Najviše dnevne u unutrašnjosti će biti od 1 do 6, a na Jadranu od 9 do 14°C.

U srijedu će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i mogućnost za jutarnju maglu ili nisku naoblaku. Na sjevernom Jadranu će biti djelomice sunčano, a na srednjem i južnom dijelu pretežno sunčano. U unutrašnjosti će vjetar biti slab jugozapadni, a na Jadranu će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će se kretati od -4 do 1, a na Jadranu od 3 na sjevernom do 8°C na južnom. Najviše dnevne u unutrašnjosti će ići od 3 do 8, a na Jadranu od 9 do 14°C.

Za detaljniju prognozu kliknite na ovaj link.