NEZADOVOLJAN ZBOG HNS-A

Stier se obraća javnosti: 'Malo glumi uvrijeđenu mladu, ali neće on nikamo'

12.06.2017 u 07:36

Bionic
Reading

Ministar vanjskih poslova i potpredsjednik Vlade, Davor Ivo Stier, danas bi se trebao obratiti javnosti nakon što su mediji prethodnih dana spekulirali da će podnijeti ostavku, nezadovoljan ulaskom HNS-a u Vladu

Pozivajući se na izvore uobičajeno bliske premijeru, Večernji list prenosi kako premijer Andrej Plenković ne očekuje 'ostavku ili dramu' zbog Stierove najave. 'Malo glumi uvrijeđenu mladu, ali neće on nikamo', rekao je izvor iz vodstva HDZ-a.

Novi list je, naime, u subotu objavio da je Stier stavio u omotnicu, pa povukao ostavku na sve funkcije u Vladi i HDZ-u, a Stier se nije pretjerano trudio demantirati tu informaciju. Večernji piše kako su odnosi među njima dvojicom već dulje vrijeme narušeni, te da je Plenkoviću više stalo iskontrolirati štetu zbog mogućeg medijskog odjeka njegove ostavke.

Davor Ivo Stier poznat je po konzervativnim svjetonazorima, i nije tajna da je nezadovoljan raskidom koalicije s Mostom i suradnjom s HNS-om. O njegovom obraćanju javnosti, ukoliko ga bude, izvijestit ćemo tijekom dana.