DEMO JE VANI!

Starbreeze u strahu da je Syndicate pretežak

02.02.2012 u 12:22

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana EA i Starbreeze objavili su demo verziju njihova nadolazećeg FPS-a 'Syndicate' a prve kritike iznimno su pozitivne

Kada je prošle godine najavljen Syndicate, FPS remake turn-based strategije iz 1993. godine , mnogi fanovi originala prilično su se zabrinuli za budućnost franšize. Ipak, na razvoju igre radi Starbreeze, studio gotovo bez ijedne mrlje u životopisu, što je kakva-takva garancija kvalitete finalnog proizvoda. Međutim, to nije i garancija zadovoljstva onih koji su uživali u originalu.

 

Prije nekoliko dana napokon je objavljena demo verzija koja je u biti co-op mod s podrškom do četiri igrača istovremeno, a prvi dojmovi su vrlo dobri. Toliko dobri da su čak i sami autori igre u svojevrsnom strahu da igru nisu učinili preteškom; 'U konstantnom smo strahu da je igra preteška.' – izjavio je Lars Magnus Lang, glavni co-op programer – 'Ako igru pokušate igrati kao klasični FPS, onda će zaista biti vrlo teška. Syndicate traži drugačiji pristup gdje morate surađivati s drugima, gotovo kao u MMO-u.'

 

 

Syndicate inače nudi tri razine težine – normal, hard i insane dok prema riječima Magnusa Langa 'normal' postaje 'gotovo prejednostavan kada igrači nauče surađivati.' Insane bi pak trebao predstavljati izazov i najvještijim igračima, s odlična stvar je i to što je Starbreeze za svaku težinu napisao drugačije skripte zbog čega će prolazak na svakoj razini biti drugačije iskustvo.

 

Cjelokupno trajanje singleplayera i co-op moda u Syndicateu biti će oko 50 sati, a igra će se na tržištu pojaviti 24. veljače i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.