'TRENUTAK STRASTI'

Srpski bajker ugušio Belogolovu dok su vodili ljubav

03.06.2011 u 11:20

Bionic
Reading

Srpski državljanin Danijel Jašarević ugušio je rusku bogatašicu Anu Belogolovu tijekom intimnog odnosa, a nakon toga je inscenirao provalu u njezinu vilu u Sankt Peterburgu i posjekotine nožem, od kojih je ona navodno preminula, rečeno je srbijanskom Blicu u sjedištu policije Sankt Peterburga

Ruska policija provodi istragu protiv srpskog državljanina Danijela Jašarevića (57), koji se sumnjiči da je 27. travnja ubio rusku milijunašicu Anu Belogolovu (41) u njezinom stanu u Sankt Peterburgu.

'Ispričao je da su se prije toga svađali, jer je ona sumnjala u njegovu vjernost, ali da su se nekoliko dana prije tragedije pomirili. Tog dana su, kako on tvrdi, pričekali da njezina kći i dadilja odu u šetnju, nakon čega su se skinuli i na krevetu u njezinoj sobi vodili ljubav. On se pravda da je u trenutku strasti jastukom prekrio lice ruske bogatašice i da se ona ugušila. Kada je vidio što je učinio, uplašio se i od straha pokušao inscenirati upad provalnika', ispričao je za Blic Vjačeslav Sepčenko iz policije Sankt Peterburga.

Podsjetimo, Belogolova je bila vlasnica lanca peterburških ljekarni i medicinsko-estetskih centara Fialka.

U Hrvatskoj je, osim crikveničkog hotela Park, posjedovala i vilu u Opatiji.