MINISTAR SIGURNOSTI ZABRINUT

Sprema se novi teroristički napad u BiH?!

02.05.2015 u 22:21

Bionic
Reading

Sigurnosne službe BiH dobile su dojavu o novoj prijetnji terorističkim napadom u zemlji, nakon ovotjednog napada na policijsku postaju u Zvorniku, izjavio je u subotu navečer ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić

'Dobili smo određenu informaciju od jedne partnerske službe iz regije da postoje naznake i obavještajni podaci o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH', rekao je ministar sigurnosti BiH, gostujući u središnjoj informativnoj emisiji Alternativne televizije (ATV) iz Banja Luke.

Pojasnio je da su sve sigurnosne i policijske agencije u BiH reagirale na tu informaciju te su poduzete mjere kako bi se zajamčila sigurnost objekta za koji je postojala određena informacija da bi mogao biti predmet napada.

Ministar Mektić je podsjetio kako je nekoliko dana prije terorističkog napada na policijsku postaju u Zvorniku postojala informacija koja je proslijeđena svim sigurnosnim agencijama u BiH, a ukazivala je na činjenicu da bi mogao biti izveden teroristički napad.

'Nadam se da smo iz svega toga posljednji put svi izvukli pouku. Nakon terorističkog napada u Zvorniku vidio sam da sve sigurnosne agencije u BiH izražavaju punu potporu suradnji u borbi protiv terorizma u BiH', rekao je Mektić.