potpora studentima

Splitsko Sveučilište dobilo 250 tisuća kuna od OTP banke

20.12.2018 u 15:05

Bionic
Reading

Sveučilište u Splitu u četvrtak je dobilo 250 tisuća kuna od OTP banke, a ugovor o donaciji potpisali su predsjednik uprave te banke Balazs Bekeffy i rektor splitskog Sveučilišta Dragan Ljutić

Sveučilište u Splitu i OTP banka uspješno surađuju niz godina i to kroz potporu banke raznim sveučilišnim projektima, a svrha ove donacije je povećati kvalitetu studiranja i života studenata.

Rektor Ljutić je nakon potpisivanja ugovora izjavio kako želi da mladi ostanu u Splitu te dodao da im OTP banka daje mogućnost zapošljavanja nakon završetka studija ekonomije, matematike, računarstva i filozofije.

'Na godišnjoj razini 10 do 15 mladih ljudi naći će svoje mjesto za rad u okviru OTP banke, u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj', rekao je Ljutić te naglasio da je, uz 250 tisuća kuna donacije, kao potpora studentima, jako važno zapošljavanje mladih.

'Studentima dajemo zeleno svjetlo i nudimo im budućnost. Jako smo ponosni da smo ugovor kao najveća banka u Dalmaciji potpisali upravo u Splitu', istaknuo je predsjednik uprave OTP banke Balazs Bekeffy.