PET DANA LUDILA

Šokantne snimke: Studenti iz Hrvatske, Srbije i BiH demolirali hotel u Ohridu

16.05.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Mediji u regiji izvještavaju o nezapamćenom incidentu u hotelu u makedonskom gradu Ohridu, gdje je proteklog tjedna održano višednevno druženje studenata kinezioloških fakulteta u regiji

Na snimkama koje je objavio 24 sata vidi se porazbijani inventar hotela, razbijeni prozori, flaše piva na krovu, toalet koji izgleda kao da je zapaljen... Kako navodi isti list, navodno su studenti palili baklje u sobama i hodnicima.

Iz hotela su im rekli kako je osiguranje smirilo situaciju pa policija nije intervenirala. 'Hotel funkcionira normalno i došle su nam nove grupe studenata. Nadamo se da se ovo više neće ponoviti', rekli su iz hotela.

Martin Stojčević, predsjednik studentskog zbora KIF-a komentirao je slučaj za Dnevnik Nove TV.

'Definitivno se ograđujem od bilo čega, jer tamo je bilo 1230 studenata iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Mislim da nije potrebno pričati o tome kao da je jedna grupa odnosno jedan fakultet napravio nego to su pojedinci. Znači jedan posto je došao raditi probleme. Ne znam jesu li naši ili je Srbija ili je Bosna i Hercegovina, definitivno mogu biti bilo odakle', poručio je.

Isto ponavljaju i studenti iz Beograda, ali i iz Mostara koji nisu htjeli pred kameru. Neki od njih poslali su fotografije hotelske usluge kojom očito nisu bili zadovoljni.

'Kada je toliki broj prisutan, uvijek će postojati šačica ljudi koja će nažalost praviti štetu. Svaki fakultet će se obračunati s njima na lokalu dok će ostali studenti koji su bili prisutni tu ponijeti sa sobom samo lijepe uspomene+, rekao je Miloš Paloc, član organizacije Difovijade.