VIKEND PREDAH

Snijeg staje, napokon malo sunca i topline

14.02.2013 u 11:58

Bionic
Reading

Snijeg koji je posljednjih dana unutrašnjosti donio nove desetke bijelih centimetara u petak će stati, a u subotu bismo mogli ugledati i malo sunca, naravno, ondje gdje se naoblaka razbije, a ne bude magle, najavljuju prognostičari

U petak će u unutrašnjosti prevladavati oblačno vrijeme, navečer s mogućnošću za slabu susnježicu i snijeg. Na Jadranu i u zaleđu Dalmacije bit će sunčano s malom do umjerenom naoblakom. U unutrašnjosti će vjetar biti slab, u gorju do umjeren, sjevernih smjerova. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, a na sjevernom dijelu su mogući i jaki udari bure. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će se kretati od -5 do 0, u Slavoniji će biti koji stupanj više, a na Jadranu od 1 do 6°C. Najviše u unutrašnjosti će biti od -1 do 4, a na Jadranu od 6 do 11°C.

U subotu će u unutrašnjosti biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Na Jadranu i u zaleđu Dalmacije će i dalje biti sunčano s malom do umjerenom naoblakom. U unutrašnjosti će vjetar biti slab, u gorju do umjeren, sjevernih smjerova. Na Jadranu će puhati umjerena bura, na sjevernom dijelu s jakim do olujnim udarima. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će biti od -4 do 1, a na Jadranu od 2 do 7°C. Najviše dnevne u unutrašnjosti će se kretati od -1 do 4, a na Jadranu od 6 do 11°C.