ZATVORENA VLADA

Službeno smijenjen Branko Bačić

28.01.2010 u 15:21

Bionic
Reading

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade i službeno je razriješen Branko Bačić, a na njegovo mjesto imenovan Mario Babić

Radi odlaska na novu dužnost, razriješen je Branko Bačić, državni tajnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, a na njegovo mjesto imenovan je Mario Babić, koji je zbog odlaska na ovu dužnost razriješen položaja dosadašnjeg ravnatelja Uprave pomorskog prometa, pomorskog dobra i luka u istom Ministarstvu.

Dinko Vodanović
, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, imenovan je direktorom Agencije za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova.

Dosadašnji član Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, Đuro Dečak, razriješen je te dužnosti na osobni zahtjev, a novim članom Upravnog odbora imenovan je Krunoslav Samošćanec

Skupštini Pomorskog centra za elektroniku d.o.o. Split upućuje se prijedlog za opoziv dosadašnjih članova Nadzornog odbora Ivana Lončara i Joška Podbevšeka te prijedlog za imenovanje predsjednika Nadzornog odbora Ivana Bubića i novih članova Ivana Brkovića i Vilka Klasana

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade Republike Hrvatske prihvaćeno je Izvješće o ispunjavanju obveza iz poglavlja 1 'Sloboda kretanja roba'. Izvješće se usvaja u sklopu pregovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Dopunjena je Odluka o vlasničkom restrukturiranju i financijskoj konsolidaciji trgovačkog društva Vinka d.d., Vinkovci, kojom se popis nekretnina plantaže Borinci dopunjuje s dvije nekretnine, i to: crpna stanica Mokro polje te oranica i neplodno Crni gaj.