STRUČNI REZOVI

Simića je izrezao mesar ili liječnik?

14.03.2010 u 10:37

Bionic
Reading

Ubojica Cvetka Simića (44) ili ubojičin pomagač nije, kako se neslužbeno doznaje, prerezao kosti odstranjujući udove i glavu već mrtvog tijela. Rezao je samo tkivo kako bi došao do zglobova i rastavio ih. Onda je izvukao glavu i udove

Za takvo je djelovanje potrebna izrazita stručnost, a sumnjaju kako je počinitelj po zanimanju liječnik. Moguće je i da je riječ o veterinaru ili mesaru. Stoga istražitelji pregledavaju policijske arhive u potrazi za nekim slučajem u kojem su na slično stručan način odstranjeni udovi žrtve, pišu 24 sata

No pozornost istražitelja još više je privukao rez, koji su, kako neslužbeno doznajemo, patolozi otkrili na truplu. Pri donjem dijelu leđa našli su uzdužni rez po kralježnici za koji vjeruju da bi mogao biti povezan i s uzrokom smrti. Ipak, dok ne nađu glavu, neće moći biti sigurni što je ubilo Cvetka Simića.

Ronioci Antiterorističke jedinice Lučko i jučer su pretraživali zagrebačko jezero Jarun. Nisu pronašli glavu ili ruke.

Truplo Cvetka Simića bez ruku, nogu i glave pronašli su u ponedjeljak kanuisti u Jarunu. Dan poslije ronioci su iz jezera izvukli svezane noge. Policija je Simićev Mercedes, spaljen i sastrugana broja šasije, našla 18. veljače na Savskoj Opatovini u Zagrebu.

Hrvatska policija razmijenila je u četvrtak s kolegama iz Srbije podatke koje imaju o Cvetku Simiću, koji je bio poznat kao švercer droge i automobila. Navodno je Hrvoje Petrač ugostio Simića u Zagrebu, a Simić mu je uzvratio posjet dok je boravio u Izraelu.