PRODULJIO VIKEND NA SLOBODI

Silovatelj pobjegao iz zatvora

18.02.2009 u 21:51

Bionic
Reading

Silovatelja Marina Kneževića zatvor u Gospiću je od 13. do 15. veljače privremeno pustio na slobodu, ali on se do nedjelje u 17 sati nije vratio

GOSPIĆ - PU ličko-senjska raspisala je potragu za Marinom Kneževićem (45), osuđenim silovateljem koji se nakon privremenog puštanja na slobodu nije vratio služiti višegodišnju kaznu zatvora u Okružni zatvor u Gospiću.

'Odmah nakon službene dojave zatvorskog sustava u Gospiću, raspisali smo potragu i svi koji imaju nekakva saznanja, neka jave najbližoj stanici policije', rekao je Željko Jurković, načelnik PU ličko-senjske. Silovatelja Marina Kneževića zatvor u Gospiću je od 13. do 15. veljače privremeno pustio na slobodu, ali on se do nedjelje u 17 sati nije vratio, pa je zatvorski sustav odmah alrmirao policiju.

Prema opisu, visok je 176 cm, tjelesno je jače građe, smeđih očiju. Prema neslužbenim podacima, Marin Knežević iza rešetaka je završio po presudi Županijskog suda u Zadru zbog silovanja jedne djevojke u mjestu Crno kod Zadra, piše Jutarnji list.