TRAGIČAN EPILOG IGRE

Sedmogodišnjak se utopio u Cetini

Bionic
Reading

Večeras iza 20 sati pronađeno je tijelo sedmogodišnjeg dječaka koji je oko 17 sati tijekom igre, upao u rijeku Cetinu

Stradali dječak, njegov brat i prijatelj neovlašteno su ušli u ograđeni prostor Crpne stanice. Čovjek koji se zatekao u obližnjem konjičkom klubu prvi je čuo poziv upomoć dvojice dječaka.

'Ugledao sam dvojicu dječaka kod zgrade Crpne stanice. Pozivali su upomoć. Vikali su: 'Upao je, utapa se!!!' Ja sam potrčao prema kapiji, ali su vrata bila zaključana. Preskočio sam preko ograde. Kada sam došao do mjesta koje su mi pokazala dvojica dječaka, gdje je treće dijete upalo, u vodi sam vidio samo kartonsku kutiju i na površini sakupljenu pjenu. Nikakav znak utopljenika nisam zapazio. Da sam vidio bilo kakav mjehurić, skočio bih u vodu i nitko ne bi bio sretniji od mene da sam mogao spasiti dijete', ispričao je očevidac za Slobodnu Dalmaciju.

Nedugo poslije poziva na lice mjesta stigli su policija i hitna medicinska pomoć, a zatim i vatrogasci. Pretpostavlja se da se tijelo stradalog dječaka nalazi u malom jezeru između dvaju objekata Crpne stanice. U traganje su uključeni i ronioci Specijalne jedinice policije.