zahtjev za ispravkom

'Sanda Alić nije kupila svjedodžbu, stekla ju je u skladu s općim aktima škole za medicinske sestre u Travniku'

24.12.2019 u 14:03

Bionic
Reading

Na članak pod naslovom "Provjeravaju se diplome čak 50-ak medicinskih sestara, među sumnjivima je i liderica prosvjeda", objavljen 21. studenog 2019. na tportalu, reagirala je Sanda Alić, uputivši zahtjev za objavu ispravka putem odvjetnika Mirka Kovača

"Informacija objavljena dana 21. studenoga 2019. u 10,24 sati na tportalu u tekstu pod naslovom "Provjeravaju se diplome čak 50-ak medicinskih sestara, među sumnjivima je i liderica prosvjeda", netočne su i neosnovane pa je tako netočno i neosnovano:

- da je dosad među 50-ak svjedodžbi medicinskih sestara za koje se sumnja da su kupljene ili stečene na drugi način bez stvarnog obrazovanja i svjedodžba liderice prosvjeda medicinskih sestara Sande Alić:

- da postoji osnovana sumnja da Alić nije završila prekvalifikaciju za medicinsku sestru u Srednjoj školi Travnik u Bosni i Hercegovini za koju ima svjedodžbu i da je Alić sve završila u upola kraćem roku od propisanog.

Podnositeljica zahtjeva Sanda Alić nije kupila svjedodžbu niti je istu stekla na drugi način bez stvarnog obrazovanja, njena svjedodžba je vjerodostojna i stečena u postupku i u skladu s općim aktima Srednje škole u Travniku u Bosni i Hercegovini za medicnske sestre, a što tvrdi i ta škola."