SDP I HDZ U SABORU

Šamaranje bunikom i halterima

28.01.2009 u 12:45

Bionic
Reading

O tome tko će pobijediti na lokalnim izborima odlučit će birači, a ne SDP, istaknula je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor odgovarajući na pitanja SDP-ova zastupnika Nenada Stazića, koje ga je, uz ostalo, zanimalo spadaju li u HDZ-ove predizborne aktivnosti i gospodarske zloporabe petrinjskih HDZ-ovaca 'teške' 121 tisuću kuna i je li to i razbijanje kafića te pjevanje ustaških pjesama HDZ-ove mladeži u Karlovcu

Stazića je tijekom aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru zanimalo i smatra li HDZ predizbornom kampanjom i to što je bivši načelnik Saborskog svoje prijatelje drogirao bunikom, spada li u nju i premlaćivanje u Malom Lošinju te napad HDZ-ovca Marija Zubovića na djelatnika Zagrebparkinga.

'Možete li nam reći koje još daljnje aktivnosti planirate da se građani mogu na vrijeme skloniti', upitao je Stazić, a Kosor mu je na to odgovorila da, u maniri komunističkih diktatora, ljude optužuje i osuđuje bez pravomoćne sudske odluke.

'Nadam se da će duh tih komunističkih vremena izaći iz stranke kojoj pripadate. Što se više bavite HDZ-om, manje ćete se baviti programom i aktivnostima svoje stranke pa ćete i dalje biti u oporbi', poručila je Staziću.

'O tome tko će pobijediti na lokalnim izborima odlučit će birači, a ne SDP', dodala je Kosor.

Staziću je poručila i da se, u sklopu onoga što se u kojoj stranci čini, može pričati i o tome da 'neki dovode striptizete, neki bježe pijani pred policijom i nude novac, a neki su se fotografirali s halterima na glavi'.

SDP-ovac joj je uzvratio da se ne bavi komunističkim metodama. 'Ja to nisam učio u partijskoj školi u Kumrovcu za koju sam čuo da ste ju vi pohađali', rekao je Stazić.