DRUGAČIJA KAMPANJA

Sada je i potvrđeno: Škoro će kandidaturu za predsjednika objaviti u nedjelju ujutro na Facebooku

22.06.2019 u 16:10

Bionic
Reading

Glazbenik i pjevač Miroslav Škoro na svojoj je Facebook stranici objavio točan datum i vrijeme objave kandidature za predsjednika Republike Hrvatske

'Dragi prijatelji, kao što sam obećao svoju odluku o kandidaturi za predsjednika RH objavit ću sutra, u nedjelju 23. lipnja točno u 9 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke', stoji u objavi na njegovoj Facebook stranici.

U petak se pisalo kako će Škoro kandidaturu objaviti u nedjelju ujutro, najvjerojatnije u 9 sati, i to putem internetskih kanala. No, nije bilo poznato gdje će točno kandidatura biti objavljena.

  • +17
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, Miroslav Škoro na predsjedničke izbore ide kao nezavisni kandidat, no ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stranaka ili koalicija. Razgovarat će sa svima koji prihvaćaju njegove stavove, bez obzira na to pripadaju li prema političkoj orijentaciji desnom centru, centru ili lijevom centru. Mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama, lijevima i desnima.