SRIJEDA ZA KUP

Remi Dinama i Hajduka, Osijek trijumfalno

04.04.2012 u 15:18

Bionic
Reading

U ranoj fazi dana odigrana su sva četiri ogleda prvih polufinala nogometnog kupa u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

Dinamovi kadeti su u Zagrebu dočekali Hajduk, remizirali rezultatom 1:1. Domaćini su brzo poveli golom Halilovića, te stvorili još niz poluprilika, ali Hajduk je sjajan rezultat pred uzvrat izborio pri kraju utakmice kada je odličnu asistenciju Hairlahovića u gol pretvorio Pašalić.

U drugom kadetskom polufinalu Osijek je svladao Zadar rezultatom 2:1. Za domaćine su zabijali Mandić i Sabljić, dok je aktivan rezultat Zadranima osigurao Bašić.

Veliki dan poznatog Osječkog pomlatka zaokružili su juniori koji su čak s 5:1 isprašili hajduk. Trener prve momčadi 'bilih' Krstičević povukao je za sobom šestoricu juniora a poletni Osječani su to iskoristili i već uoči uzvrata osigurali finale.

Dvostruki strijelac za domaćine bio je Mioč, a mrežu su tresli i Pongračić, Kovačić i Vrdoljak te Medak za Hajduk.

U drugom polufinalu Dinamo je kod Zagreba slavio s 2:1. Gosti u plavom u vodstvo iz penala doveo je Špehar, izjednačio je Nikolić, da bi osam minuta prije kraja rijetko viđenim 'projektilom' s 30 metara pobjedu Dinamu donio Pavičić.

Uzvrati su na rasporedu za dva tjedna, a finala se igraju kao uvertire prve i druge utakmice seniorskog finala. Moguće je da u sve tri konkurencije snage odmjere Dinamo i Osijek.