ODGOVOR MINISTRU

Reljić: Ostojić laže, u životu nisam vidio Petrova i Grmoju

07.01.2016 u 18:13

Bionic
Reading

Nekadašnji čelnik SZUP-a Smiljan Reljić komentirao je za N1 optužbe Ranka Ostojića koji je javno upitao Božu Petrova je li upravo on 'ta reforma za koju se zalaže'

'To je još jedna u nizu gluposti i laži izmišljotina gospodina Ostojića. Nažalost, to radi čovjek koji se nalazi na tako jednoj bitnoj funkciji i zapravo na neki način zlorabi svoju funkciju. Ja nikad u životu nisam sreo gospodina Petrova i Grmoju. S druge strane, ja nemam nikakvih ambicija vraćati se u MUP jer sam tu priču zatvorio prije 20 godina. Sve to što gospodin Ostojić insinuira ja sam prošao i s njegovim prethodnikom iz reda SDP-a, gospodinom Lučinom. Tako da to njima nije nova špranca, oni uvijek idu po istom. Ako se nekoga hoće diskreditirati i ako se hoće pokazati da su oni najbolje rješenje i najpravednije, onda se uvijek dira u tajne službe i sustav sigurnosti i zapravo se uvijek vrtimo kao mačka za vlastitim repom', kazao je Reljićza N1.

Podsjetimo, Ostojić je Reljića prozvao da preko tvrtke General Security, koja radi na osiguranju Mosta, pokušava ponovno preuzeti ulogu u MUP-u.

'Siguran sam da oni koji su pripadali paralelnim obavještajnim strukturama su se vratili na političku scenu upravo zahvaljujući ovoj priči, odjedanput brigu Mosta za nacionalnu sigurnost i da sve skupa preuzmu', kazao je Ostojić u srijedu spominjući tvrtku General Security u kojoj je jedan od čelnih ljudi Smiljan Reljić, nekadašnji čelnik SZUP-a. Ostojić je ljude koji stoje iza te tvrtke stavio u negativan kontekst i upitao jesu li to reforme za koje se zalaže.