napadači uhićeni

Razriješeni napadi na Francuza i 20-godišnjakinju u Splitu

24.07.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Splitski 22-godišnjak koji je napao i teško ozlijedio 31-godišnjeg Francuza, nakon što mu je na Bačvicama ukrao novčanik, uhićen je i prijavljen za pokušaj ubojstva i razbojničku krađu, doznaje se u policiji koja je izvijestila i da je uhitila osumnjičenog za napad na 20-godišnjakinju u središtu Splita

Policija je izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, osumnjičenim da je 22. srpnja na plaži Bačvice otuđio novčanik Francuzu koji se kupao s prijateljem.

Kada su obojica krenula za njim kako bi ga spriječili u krađi, napao ih je i tom prilikom ozlijedio 31-godišnjaka, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan u bolnici, s ozljedama opasnim po život.

Protiv 22-godišnjaka, predanog pritvorskom nadzorniku, podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu zbog razbojničke krađe i pokušaja ubojstva u pokušaju.

Splitska policija izvijestila je i da je razriješila slučaj napada na 20-godišnjakinju koju je 29-godišnjak napao i teško ozlijedio 19. srpnja ispred ugostiteljskog objekta u centru Splita.

Protiv uhićenog 29-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede te je doveden pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.