UHIĆEN GLAVNI ORGANIZATOR

Razbijen lanac prostitucije s hrvatskim starletama

18.07.2011 u 01:29

Bionic
Reading

U ruke policije pao je osumnjičeni organizator elitne prostitucije u Hrvatskoj, koji je nakon uhićenja nekoliko sati iznosio obranu, javlja Novi list. Uz njega je pala i njegova suradnica koja je zadnjih mjeseci djevojke iz domaćeg 'celebrity' društva upućivala zainteresiranim klijentima

'Kada bi neki poslovni čovjek poželio pratnju zgodne djevojke ili pak seksualne usluge, pronalazili smo mu pratilju među našim 'zvijezdama'. Za to se plaćalo, ovisno o tipu usluge, od 300 do 1.000 eura', svjedočio je osumnjičeni.

Jutarnji list piše da su uhićeni poznati fizioterapeut Nebojša P. i njegova poznanica Marika T. K. Salon za masažu Pancho Sport Club u zagrebačkom Domu sportova navodno je bio središte posla, gdje su usluge davale kako 'maserke', tako i ostale djevojke koje su koristile usluge masaže i solarija, piše Jutarnji.

Operacija raskrinkavanja zvijezda i zvjezdica koje se bave najstarijim zanatom traje već duže vrijeme, a po završetku istrage svoje iskaze o elitnoj prostituciji morale su dati i neke od djevojaka s domaće 'celebrity' scene.

Među djevojkama koje su se navodno bavile prostitcijom su i samozvane starlete, poluuspješne manekenke i navodne pjevačice u usponu o kojima već duže vrijeme kruže kuloarske priče kako na raznim zabavama najčešće završavaju u krevetima poslovnjaka, piše Novi list.

Dvoje svodnika organizirali su posao u stanovima i hotelima diljem Hrvatske, a slali su djevojke i na različite 'evente' poput rođendanskih proslava i stručnih skupova. Djevojke koje su se odale prostituciji vjerojatno će biti prekršajno prijavljene, a trebale bi svjedočiti u daljnjem postupku protiv svodnika.