Marija Selak Raspudić

'Puljku je jedino bitna vlastita dobrobit i ne bira sredstva u pokušaju da ostvari zacrtani politički uspjeh'

  • Autor: I.V./Hina
  • Zadnja izmjena 17.06.2022 15:53
  • Objavljeno 17.06.2022 u 15:53
Marija Selak Raspudić

Marija Selak Raspudić

Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunović

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić u petak je Splitu podržala kandidate Mosta u utrci za gradonačelnika i njegove zamjenike te tom prilikom poručila da njihova ekipa svojim djelovanjem u nekoliko mandata pokazuje da se u politici može drugačije

Rekla je da je toj stranci uvijek u prvom redu naglasak na onim projektima koji su od ključne važnosti za život građana, a to su infrastrukturni projekti, briga za mlade i stare te briga za zapuštene dijelove grada. Drži kako Split ovoga puta doista ima alternativu, pa očekuje da će to i građani Splita prepoznati i da će ostvariti i više nego dobar uspjeh na izborima.

Upitana hoće li nedavna seksi afera naškoditi kandidatu Centra Ivici Puljku odgovorila je da će to procijeniti građani Splita, ali je sigurno da su dvije stvari u toj aferi bile nedopustive. Prva je koristiti osobe s invaliditetom kao štit za bilo čije djelovanje, a drugo je da se u trenutku krize ili pritiska Puljak ne pokazuje kao veliki čovjek koji je spreman podnijeti teret krize na svojim leđima.

'Na nemušt je način pokušao svaliti krivnju i na našeg Božu Petrova ponavljajući izmišljene afere stare deset godina kako bi se dalje valjao u blatu i prezentirao javnosti pogrešnu sliku da su svi političari isti. Umjesto da se sam digao iz blata pokušao je i druge uvući u njega. Tako da smo na tom slučaju dosta naučili i o samom Puljku', rekla je Selak Raspudić.

Upitana hoće li Mostovci u Splitu u slučaju Puljkove pobjede i dalje surađivati s Centrom, rekla je kako je on pokazao da ne shvaća svoje bivše konstruktivne infrastrukturne partnere niti brine za buduću političku suradnju nego mu je isključivo cilj vlastita dobrobit te da ne bira sredstva u pokušaju da ostvari svoj zacrtani politički uspjeh. A što će biti nakon izbora treba vidjeti s gradskim vijećnicima Mosta nakon izbora, nastavila je i istaknula kako se nadaju odličnom uspjehu i poziciji da mogu samostalno odlučivati.

  • +2

Konferencija za medije Mostova kandidata za splitskog gradonačelnika Josipa Markotića

Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunović

Kandidat Mosta za gradonačelnika Splita Josip Markotić je građanima poručio da imaju koga birati osim Zorana Đogaša i Ivice Puljka. Oni u izbore idu s optimizmom, imaju se čemu nadati i idu u pobjedu i za gradonačelnika i za još bolji rezultat u Gradskom vijeću. Nakon toga će, kako je rekao, biti spremni razgovarati sa svima koji su spremni "svoj ego i osobne interese staviti u drugi plan, a u prvi plan staviti isključivo interese i dobrobit grada i građana".

'Naš cilj je pobjeda, odličan rezultat u Gradskom vijeću i cilj nam je da napravimo nešto za Split i Splićane', kazao je Markotić, a na novinarsko pitanje o posljednjoj aferi u stranci Centar ocijenio je da se Puljak duboko kompromitirao.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!