ŽELE SRUŠITI HDZ

Puljak pozvao Splićane na prosvjed u Zagreb, Centar će osigurati prijevoz

11.02.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Predsjednik stranke Centar Ivica Puljak pozvao je u nedjelju Splićane na prosvjed lijevo-liberalnih stranaka iduće subote u Zagrebu i najavio da će njegova stranka osigurati prijevoz iz Splita na prosvjed, koji bi, kaže, trebao pokazati da ujedinjena oporba može srušiti HDZ

'Nadam se da će stranke lijevo-liberalnog spektra naći osnovu za ujedinjenje te da ćemo zajednički izaći na parlamentarne izbore da srušimo HDZ', izjavio je Puljak na konferenciji za novinare. Dodao je oporbene lijevo-liberalne stranke već duže vrijeme komuniciraju radi ujedinjavanja za izlazak na parlamentarne izbore kako bi pobijedili HDZ.

Za vladajući HDZ Puljak je ustvrdio da 'želi i dalje razvijati državu straha'. Pri tomu je naglasio kako 'nema šanse' da u ovu koaliciju stranka lijevo-liberalnog spektra uđe netko, tko bi surađivao s Hrvatskom demokratskom zajednicom.

Puljak je najavio da će i osobno govoriti na subotnjem prosvjedu na Markovom trgu i kako vjeruje da će Markov trg biti ispunjen. 'Ovim skupom želimo ohrabriti one koji žele drugačiju Hrvatsku da imaju mogućnost na parlamentarnim izborima izabrati one koji to mogu i ostvariti', dodao je.

Puljak kaže i kako je stranka Centar u Splitu pokazala da se može voditi politika koja zagovara drukčiju Hrvatsku.