Vidi čuda

PS4 'uništava' Xbox One

07.07.2013 u 17:09

Bionic
Reading

Prema anketi koju je provela stranica XboxOnevsPSFour.com, publika daleko više preferira Sonyjevu next-gen uzdanicu

Čini se da se internet izjasnio: u trenutku pisanja ovog članka anketa je skupila 110 tisuća glasova, a više od 76% ili 84 tisuće glasača svoj glas dalo je PlayStationu 4. Naravno, anketa još uvijek traje tako da postoji šansa da se Xbox One približi ljutom konkurentu ili možda čak da odnese pobjedu.

Bitka konzola tek je počela, ali sve više se zahuktava. Hoće li PS4 nastaviti 'uništavati' Xbox One u svakoj provedenoj anketi ili ćemo svjedočiti mijenjanju trenda kako će se datumi izlazaka konzola približavati?

 

 

Glasači iz SAD-a u velikoj većini glasali su za PlayStation 4, iako je SAD područje u kojem Xbox dominira već godinama, što dovoljno svjedoči o šteti koju si je Microsoft sam nanio pokušajem nametanja svakakvih restrikcija (koje su kasnije ukinute zbog iznimno negativne reakcije publike).

Znanstvena točnost ove ankete prilično je upitna pošto je jedini kriterij za glasovanje pristup internetu i vrlo vjerojatno ne oslikava realnu sliku buduće prodaje konzola, no uzorak od 110 tisuća ljudi ne treba zanemariti.