VRUĆINE NE PRESTAJU

Pržit ćemo se cijeli tjedan, tu i tamo poneki pljusak

20.07.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Do kraja tjedna dominirat će sunčano i vruće vrijeme, uz povremenu mogućnost pljuskova, uglavnom u gorskim krajevima

U utorak će u unutrašnjosti biti pretežno sunčano, povremeno s malom do umjerenom naoblakom. Poneki grmljavinski pljusak moguć je uglavnom u gorju. Na Jadranu će biti sunčano. Vjetar većinom slab, a na Jadranu, ujutro slaba do umjerena bura koja će okrenuti na slab sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 25 do 29°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 31 do 36°C.

U srijedu će biti sunčano i vrlo vruće. Poneki grmljavinski pljusak moguć je uglavnom u gorju. Vjetar većinom slab, a na Jadranu slab jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 19 do 23, a na Jadranu od 25 do 29°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 32 do 37°C.

U četvrtak će biti sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne i navečer nestabilnije pa uz lokalno jači razvoj oblaka u unutrašnjosti, a mjestimice i na Jadranu, mogući su lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar posvuda slab. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 25 do 29°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 34 do 39°C.

U petak pretežno sunčano. Uglavnom u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, povremeno će biti oblačnije, a moguć je i poneki lokalni pljusak. Vjetar slab. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 18 do 23, a na Jadranu od 25 do 29°C. Najviša dnevna temperatura posvuda od 32 do 37°C.

Tijekom vikenda bez značajnije promjene, jedino će u nedjelju biti stabilnije pa će vjerojatnost za poslijepodnevne pljuskove biti minimalna.