SVE JE TO LAŽ

Prozvani Karlovčani demantirali optužbe

17.12.2011 u 12:57

Bionic
Reading

Sve je šokantnija situacija u hrvatskom nogometu. Sad svatko sumnjiči svakoga pa se na meti našao i NK Karlovac, koji je pod sumnjom da je izborio Prvu ligu kupnjom utakmica

Nepotpisani autor, navodno neimenovani bivši igrač i sadašnji djelatnik Karlovca, napisao je pismo u kojem sumnjiči klub da je kupovao suparničke igrače i suce da bi slavio u utakmicama te tako izborio Prvu ligu.

U tekstu stoji da su na taj način i karlovački igrači zarađivali plaću, jer su se kladili znajući da je pobjeda sigurna. Kao oni koji su radili nečasne radnje prokazani su tadašnji čelnici kluba Neven Šprajcer i Krešimir Perković te bivši trener Igor Pamić.

Oglasili su se i prozvani.

'Kategorički odbijam sve navode. Lani je upućeno slično pismo, uoči izbora za predsjednika HNS-a, i tada sam dokazao da ništa od toga nije istina. Vjerojatno me netko od poražene strane i dalje želi diskreditirati', rekao je bivši tajnik NK Karlovac Neven Šprajcer, a sada predsjednik Županijskog nogometnog saveza Karlovačke županije.

'Bilo bi lijepo, kad već posjeduje takve informacije, da se gospodin predstavio. Puno je tu nelogičnosti, jer do 2. lige nismo ni bili na kladionicama, a cijela javnost zna da sam ja u to vrijeme bio najkažnjavaniji trener upravo zbog sudačkih odluka. Mirno spavam, a neka institucije odrade svoj posao', izjavio je na tu temu Igor Pamić, koji je sada na klupi Istre 1961.