JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna u Hrvatskoj nestalo 12 osoba

08.11.2013 u 16:29

  • +3

Nestali 8.11.2013.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP RH/ montaža: Ivana Galović

Bionic
Reading

Prošlog tjedna u Hrvatskoj je nestalo šest punoljetnih i šest maloljetnih osoba za kojima se traga. Ako posjedujete bilo koju informaciju o nekome od njih, dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr, kako bi ih se što prije pronašlo

Manda Vuić (61) u Otočcu te Josip Bumbar (16) i Marko Mladić (18) u Lugu Samoborskom nestali su prošlog petka, 1. studenoga. Manda se udaljila u nepoznato s adrese stanovanja Sinac 35, a mladići s adrese boravišta Kneza Zdeslava 2. Od njih troje, policija posjeduje osobni opis tek za Marka Mladića, koji je visok 170 centimetara, srednje tjelesne građe, ravne svijetloplave kose i plavih očiju.

Ivan Komadina (16) u subotu se udaljio s adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec. On je visok 180 centimetara, srednje građe, smeđe kose i smeđih očiju.

Marijo Lakotić (32), rođen u Ravnoj Gori, nestao je u nedjelju u Kastvu. Njegova kastavska adresa prebivališta je Principovo 4, a nestanak je prijavila njegova supruga. Marijo je visok 180 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-crnu jaknu 'Spider', crnu majicu kratkih rukava i tamnoplave hlače.

Nadalje, u ponedjeljak je u Novom Selu na Dravi nestao Garbriel Novak (64). Udaljio se s adrese stanovanja Prvomajska 29, u sivo-bijeloj jakni, kariranoj košulji, trapericama sa smeđim remenom i crnim cipelama. Visok je 170 centimetara, srednje građe, guste kestenjaste kose i kestenjastih malih očiju.

Kristijan Pejnović (21), Matija Barbarić (16), Ivan Magdić (56) i Danijela Jurković (17) nestali su u utorak, Kristijan s adrese stanovanja Sisačka 18, Sela, Sisak, Matija sa zagrebačke adrese boravišta Sv. Mateja 70/A, Ivan s adrese prebivališta Dalmatinska 42, Vinkovci, a Danijela s adrese prebivališta Gornji Viduševac 241, Glina.

Kristijan je otišao na fakultet u Zagreb, u crnoj jakni, crnim hlačama i crnim visokim tenisicama te mu se gubi svaki trag. Visok je 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Matija je bio u jakni, plavim trapericama i tenisicama, a visok je 175 centimetara, srednje građe, smeđe kose i smeđi očiju. Ivan je visok 178 centimetara, srednje je građe te je bio u plavim trapericama, crnoj jakni i crnim kožnim cipelama. Danijela je visoka 150 centimetara, slabe je građe, crne kose i kestenjastih očiju. Na desnom ramenu ima tetovažu u obliku slova 'd', a na sebi je imala crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice.

Dvije maloljetnice zasad su posljednje prijavljene, a nestale su u srijedu, 6. studenoga. Klaudija Begić (15) udaljila se s adrese prebivališta u Zagrebu, Ulica Vile Velebita 11. Visoka je 174 centimetara, srednje je građe, ima ravnu plavu kosu i smeđe oči. Na sebi je imala crne tenisice i trenirku, gornji dio sivo-bijele i donji crno-ljubičaste boje.

Zadranka Klein Petra Šorgić (16) otišla je s adrese boravišta Gundulićeva 31, Split. Njezin osobni opis policija ne posjeduje.